Kahve falında bir tabur asker görmek

Kahve falında bir tabur asker görmek elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, maddi sıkıntılarından kurtulacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine yorulur.

Kahve falında bir tabur asker gördüyseniz:

  • Yeni teklifler alabilir, maddi anlamda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında bir tabur asker görmek ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına alamet eder.

Kahve falında asker taburu görmek işinin ehli olacağına, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına işaret eder.

Kahve falında askeri tabur görmek uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, karanlıkların aydınlanacağına tabir olunur.

Kahve falında hastaneden taburcu olduğunu görmek insanlara her türlü yardımı yapacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında hastaneden taburcu olmak yokluk içine gireceğine, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asker ve köpek görmek çok büyük miktarda kazanç getireceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında kadının asker olduğunu görmek daha çok kazanç elde edeceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında askerdeki komutanını görmek insanlar arasında yüceleceğine, önündeki engelleri aşamayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir