AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastaneden taburcu olmak

Kahve falında hastaneden taburcu olmak

Kahve falında hastaneden taburcu olmak o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, çok hayırlı işlere atılacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında hastaneden taburcu olmak gördüyseniz:

  • Başarınızı garantileyen belli konularda yardım almaktan kaçınmayın.

Kahve falında hastaneden taburcu olmak yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında hastaneden taburcu olduğunu görmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir tabur asker görmek diplomalı kimse olacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında asker taburu görmek bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına alamet eder.

Kahve falında askeri tabur görmek rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, geçim derdine gireceğine delalettir.

Kahve falında hastanede doktorla konuşmak hem de sevdiklerinin olacağına, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine delalettir.

Kahve falında kendini hastanede yattığını görmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına alamet eder.

Kahve falında hastaneye girip çıkmak elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, çok sevinçli olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir