Kahve falında asker taburu görmek

Kahve falında asker taburu görmek fal sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asker taburu gördüyseniz:

  • Harcamalarınıza çeki düzen vermeniz, yatırım planları veya bütçe yapmanız gerekiyor.

Kahve falında asker taburu görmek tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine işarettir.

Kahve falında bir tabur asker görmek önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına tabir olunur.

Kahve falında hastaneden taburcu olduğunu görmek kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, işlerinde bereketin ve verimin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında askeri tabur görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, hak yemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında hastaneden taburcu olmak yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında asker nöbeti görmek önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, hayatından çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında asker birinin öldüğünü görmek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına işarettir.

Kahve falında ölü birini asker görmek seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir