Kahve falında hastaneden taburcu olduğunu görmek

Kahve falında hastaneden taburcu olduğunu görmek maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hastaneden taburcu olduğunu gördüyseniz:

  • Zamanınızı boş geçirmek yerine yeni aktivitelere eğilim göstermenizde fayda var.

Kahve falında hastaneden taburcu olmak zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında hastaneden taburcu olduğunu görmek şansının her daim kendisinden yana gideceğine, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir tabur asker görmek iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asker taburu görmek güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında askeri tabur görmek huzurunun eski haline döneceğine, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında hastanede anne görmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya rivayet eder.

Kahve falında hastanede hasta aramak yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, toparlanacağına tabir olunur.

Kahve falında hastane tuvaleti görmek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir