AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerdeki komutanını görmek

Kahve falında askerdeki komutanını görmek

Kahve falında askerdeki komutanını görmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında askerdeki komutanını gördüyseniz:

  • Sanatsal veya yaratıcılık isteyen konularda zihniniz çok açık olabilir veya duygusal anlamda hayallere dalabilirsiniz.

Kahve falında asker ve komutan görmek yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına delalet eder.

Kahve falında askerdeki komutanını görmek baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine delalettir.

Kahve falında komutan asker görmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında asker komutan görmek maddi açıdan nefes alınacağına, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini komutan olarak görmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında bayan komutan görmek aile hayatında sevinileceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Kahve falında garnizon komutanı görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına tabir olunur.

Kahve falında komutana selam vermek sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, kafasının da rahat edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir