Kahve falında askeri tabur görmek

Kahve falında askeri tabur görmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, hırpalanacağına, darp edileceğine, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına inanılır.

Kahve falında askeri tabur gördüyseniz:

  • Yorumlarınızı manipüle eden kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında askeri tabur görmek ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında hastaneden taburcu olmak bankadaki hesaplarının da kabaracağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asker taburu görmek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında bir tabur asker görmek kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, hile ile mal elde etmeye işaret eder.

Kahve falında hastaneden taburcu olduğunu görmek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Kahve falında askeri okula gitmek yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, ödemelerini yapamaz hale geleceğine inanılır.

Kahve falında askeri cenaze töreni görmek rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, bir süre daha sıkıntı çekeceğine işarettir.

Kahve falında askeri karakol görmek alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir