AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşlarına veda etmek

Kahve falında arkadaşlarına veda etmek

Kahve falında arkadaşlarına veda etmek yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşlarına veda etmek gördüyseniz:

  • Bir tanıdığınızın ya da akrabanızın sizi çok memnun edecek bazı davranışları da olabilir.

Kahve falında arkadaşlarına veda etmek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşınla vedalaşmak açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşlarla vedalaşmak yapılan hataların yakında telafi edileceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine işarettir.

Kahve falında iş arkadaşlarıyla vedalaşmak büyüleyeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşlarıyla vedalaşmak kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında bir arkadaşla vedalaşmak çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşla vedalaşmak amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, içinin de rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında akrabalarla vedalaşmak iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir