AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşlarla vedalaşmak

Kahve falında arkadaşlarla vedalaşmak

Kahve falında arkadaşlarla vedalaşmak onuruna ve şerefine leke süreceğine, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşlarla vedalaşmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyette olursanız olun, maddi konulardaki beklentilerinizin sizi hayal kırıklığına uğratması olasıdır.

Kahve falında arkadaşlarla vedalaşmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşla vedalaşmak büyük başarılar kazanılacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine inanılır.

Kahve falında bir arkadaşla vedalaşmak kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye alamet eder.

Kahve falında iş arkadaşlarıyla vedalaşmak hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşlarıyla vedalaşmak ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, kazancının daha da artacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşlarına veda etmek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, işlerinin bollaşacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşınla vedalaşmak makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında vedalaşma görmek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir