AnaSayfa / Genel / Kahve falında çay tabağı kırmak

Kahve falında çay tabağı kırmak

Kahve falında çay tabağı kırmak bir dediğini iki etmeyeceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çay tabağı kırmak gördüyseniz:

  • Güvenle ilgili konular ön planda, size söylenenleri dikkatle dinlemeniz sonu fiyasko olabilecek olayların telafisini sağlayabilir.

Kahve falında çay tabağı kırmak umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, namının yürüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bardak tabak kırmak hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine inanılır.

Kahve falında siyah tabak kırmak eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında bardak ve tabak kırmak yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cam tabak kırmak resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında porselen tabak kırmak ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz tabak kırmak binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, hayırlı bir erkek ile evleneceğine inanılır.

Kahve falında tabak kırmak karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir