AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabak kırıldığını görmek

Kahve falında tabak kırıldığını görmek

Kahve falında tabak kırıldığını görmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına rivayet eder.

Kahve falında tabak kırıldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişileri memnun edebilmek veya ilgisini çekmek için aşırı harcama riskiniz var.

Kahve falında kırılmış tabak görmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında tabak kırılması görmek hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabak kırılmak göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kırılmış porselen tabak görmek yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına rivayet eder.

Kahve falında tabak kırıldığını görmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına tabir olunur.

Kahve falında kırılan tabak görmek şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırılmış tabaklar görmek düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, parasal krizler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında cam tabak kırılması görmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir