AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü yumurta toplamak

Kahve falında bir sürü yumurta toplamak

Kahve falında bir sürü yumurta toplamak dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, çok dikkat çekeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, acı veren durumların vuku bulacağına, bereketin geleceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine işarettir.

Kahve falında bir sürü yumurta toplamak gördüyseniz:

  • Daha dikkatli düşünmek gerekiyor.

Kahve falında bir sürü yumurta toplamak rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında bir sürü haşlanmış yumurta görmek aşının da çoğalacağına, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir sürü beyaz yumurta görmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir sürü yumurta görmek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına inanılır.

Kahve falında eteğine yumurta toplamak zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına alamet eder.

Kahve falında güvercin yumurtası toplamak sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hindi yumurtası toplamak mal ve rızkın çoğalmasına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yumurta toplamak karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir