AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü beyaz yumurta görmek

Kahve falında bir sürü beyaz yumurta görmek

Kahve falında bir sürü beyaz yumurta görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, iyi geçineceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, faydalı şeyler yapacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında bir sürü beyaz yumurta gördüyseniz:

  • Acele hareket etmeyin, doğru değerlendirerek ilerlemeniz gerekiyor.

Kahve falında bir sürü beyaz yumurta görmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına inanılır.

Kahve falında bir sürü haşlanmış yumurta görmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine delalet eder.

Kahve falında bir sürü yumurta toplamak özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir sürü yumurta görmek dünyasının bir anda değişeceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına inanılır.

Kahve falında beyaz at sürüsü görmek kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz kaz sürüsü görmek evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine yorulur.

Kahve falında beyaz kelebek sürüsü görmek hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir sürü beyaz at görmek huzurlu günlerin geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir