AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü yumurta görmek

Kahve falında bir sürü yumurta görmek

Kahve falında bir sürü yumurta görmek hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir sürü yumurta gördüyseniz:

  • Aşk veya ilişki dünyanızda kısır döngüler dikkat çekiyor.

Kahve falında bir sürü yumurta toplamak çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına delalettir.

Kahve falında bir sürü beyaz yumurta görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, düşmanlarını kaybetmeye işarettir.

Kahve falında bir sürü haşlanmış yumurta görmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına delalettir.

Kahve falında bir sürü yumurta görmek kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir sürü mezar görmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına inanılır.

Kahve falında bir sürü ayı görmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir sürü altın bilezik görmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında beyaz güvercin sürüsü görmek hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir