AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurta toplamak

Kahve falında yumurta toplamak

Kahve falında yumurta toplamak uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir konuda destek alacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına inanılır.

Kahve falında yumurta toplamak gördüyseniz:

  • Özel veya iş yaşamınızla ilgili uzun vadeli iş birliklerinize odaklanmalısınız.

Kahve falında hindi yumurtası toplamak daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, dertlerinin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan yumurta toplamak keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında tavuğun altından yumurta toplamak böylece hayırlı bir yola girileceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına işarettir.

Kahve falında deve kuşu yumurtası toplamak hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, mevcut konforunun da devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında küçük yumurta toplamak dayanışmanın ve düzenin artacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk yumurta toplamak bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında çürük yumurta toplamak iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, elinin bollaşmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ahırda yumurta toplamak korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir