AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldızla konuşmak

Kahve falında yıldızla konuşmak

Kahve falında yıldızla konuşmak alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, güzel günlerin yaşanacağına, bazı başka desteklere kavuşacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına delalettir.

Kahve falında yıldızla konuşmak gördüyseniz:

  • Olayların içinde bulunmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında yıldızla konuşmak keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük ayı yıldızını görmek deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında kutup yıldızını görmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine alamet eder.

Kahve falında ay yıldız güneş görmek huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine işarettir.

Kahve falında kızıl yıldız görmek inancından sapacağına, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında tek yıldız görmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ay yıldız bayrak görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine delalettir.

Kahve falında yıldızın kaymasını görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir