AnaSayfa / Genel / Kahve falında samanyolu yıldızı görmek

Kahve falında samanyolu yıldızı görmek

Kahve falında samanyolu yıldızı görmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, hayatının da düzene gireceğine, fal sahibinin içine kapanacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, gülen gözlerin ışığının söneceğine işarettir.

Kahve falında samanyolu yıldızı gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Kahve falında samanyolu yıldızı görmek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtında saman taşımak sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, bir anda yokluğa düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında samanlı çamur görmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanan samanı söndürmek işveren koltuğunda oturacağına, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında samanlıkta yangın görmek edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında nohut samanı görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini samanlıkta görmek kudretinin yerine geleceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına inanılır.

Kahve falında saman savurmak hem de çok üzüleceğine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir