AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldız toplamak

Kahve falında yıldız toplamak

Kahve falında yıldız toplamak iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, başının belaya girmeyeceğine, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına inanılır.

Kahve falında yıldız toplamak gördüyseniz:

  • Size sunabilecekleri olan bir kişiyle aranızda bir ortaklık ya da iş birliği söz konusu olabilir.

Kahve falında yerden yıldız toplamak bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine inanılır.

Kahve falında gökyüzünden yıldız toplamak kazançlı işlere gireceğine, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına rivayet eder.

Kahve falında gökten yıldız toplamak kulluk derecesinin artmasına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında yıldız toplamak çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine inanılır.

Kahve falında yıldız kaydığını dilek tuttuğunu görmek her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, geçim derdinden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında ayla yıldız görmek borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yıldız haritası görmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde yıldız topluluğu görmek moralin bozulacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir