AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü yıldız kaydığını görmek

Kahve falında bir sürü yıldız kaydığını görmek

Kahve falında bir sürü yıldız kaydığını görmek hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına delalettir.

Kahve falında bir sürü yıldız kaydığını gördüyseniz:

  • En iyisi mümkün olduğu kadar kenara çekilerek seyirci kalmanızdır.

Kahve falında bir sürü yıldız kaydığını görmek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına işaret eder.

Kahve falında yıldızın kaydığını görmek mutlu ve huzurlu biri olacağına, umutların yıkılacağına işarettir.

Kahve falında birçok yıldızın kaydığını görmek aşkının da kalıcı olacağına, hayallerin yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yıldız kaydığını ve dilek tuttuğunu görmek ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına inanılır.

Kahve falında yıldız kaydığını görüp dilek tutmak huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine rivayet eder.

Kahve falında tüm yıldızların kaydığını görmek hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yıldız kaydığında dilek tutmak kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına işarettir.

Kahve falında yıldız kaydığını dilek tuttuğunu görmek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir