AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta yıldız görmek

Kahve falında karanlıkta yıldız görmek

Kahve falında karanlıkta yıldız görmek elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, büyük bir mala sahip olacağına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına inanılır.

Kahve falında karanlıkta yıldız gördüyseniz:

  • Evinizi ya da işinizi terk etmeniz veya yer değişiklikleri yaşamanız olasıdır.

Kahve falında karanlıkta yıldız görmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birçok yıldız görmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde büyük yıldız görmek sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına delalettir.

Kahve falında yıldızlara yükselmek zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yıldızların birleştiğini görmek sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, çok güzel günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında yıldıza bakmak geçim sıkıntısı yaşanılacağına, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine inanılır.

Kahve falında parlayan yıldızlar görmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gece yıldızlar görmek kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir