AnaSayfa / Genel / Kahve falında perde tokası görmek

Kahve falında perde tokası görmek

Kahve falında perde tokası görmek yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, işindeki verimin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında perde tokası gördüyseniz:

  • Eski bir dostunuz ya da eski bir aşkınızla karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında perde tokası görmek Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, kendisini işine veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toka dükkanı görmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına delalettir.

Kahve falında tokanın koptuğunu görmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında tokalaşma görmek onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına delalet eder.

Kahve falında biriyle tokalaştığını görmek toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine yorulur.

Kahve falında birine toka almak ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana alamet eder.

Kahve falında kancalı toka görmek şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tokalı kemer görmek sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, kötü düşmana delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir