AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç tokası hediye almak

Kahve falında saç tokası hediye almak

Kahve falında saç tokası hediye almak uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, rızkın genişlemesine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saç tokası hediye almak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin yeteneklerini idealize etmeden önce, gerçek potansiyellerine göre değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında saç tokası hediye almak tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında toka hediye etmek rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toka hediye almak güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, çok zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında hediye toka almak sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına alamet eder.

Kahve falında saç tokası vermek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine işaret eder.

Kahve falında saçlarına toka takmak aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, geçim derdine düşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında mavi saç tokası görmek çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saç toka takmak hafifleyeceğine, iyi haberler alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir