AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü tavşan görmek

Kahve falında bir sürü tavşan görmek

Kahve falında bir sürü tavşan görmek falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında bir sürü tavşan gördüyseniz:

  • Aşırı tepkilerden veya radikal adımlar atmaktan kaçınmamız gerekiyor.

Kahve falında bir sürü tavşan görmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında tavşan sürüsü görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında bir sürü tavşan yavrusu görmek başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine rivayet eder.

Kahve falında tavşanı doğururken görmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine işaret eder.

Kahve falında kaçan tavşan görmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına tabir olunur.

Kahve falında tavşanı vuramamak hayatının bir düzene kavuşacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vurulmuş tavşan görmek hem rahat bir hayata kavuşacağına, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında tavşana havuç yedirmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir