AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaçan tavşan görmek

Kahve falında kaçan tavşan görmek

Kahve falında kaçan tavşan görmek yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine, iki tarafın da çok sevineceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaçan tavşan gördüyseniz:

  • Talepkar veya fikirlerinde ısrarcı olan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında tavşanın kaçtığını görmek üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, mal ve mülk sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında tavşandan kaçtığını görmek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaçan tavşan görmek şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavşan eti almak çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, keyifli hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında küçük beyaz tavşan görmek sağlık sorunlarının son bulacağına, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında vurulmuş tavşan görmek karşılığını bulacağına, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına inanılır.

Kahve falında tavşan diş görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz tavşan yakalamak işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir