AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşana havuç yedirmek

Kahve falında tavşana havuç yedirmek

Kahve falında tavşana havuç yedirmek elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavşana havuç yedirmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik yerlerden iş teklifleri alabilirsiniz.

Kahve falında tavşana havuç yedirmek sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavşana havuç vermek uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına yorulur.

Kahve falında havuç yediğini görmek sorunların tarihe karışacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında havuç rendesi görmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına delalettir.

Kahve falında tatlı havuç yemek daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havuçlu pilav görmek ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havuç yemeği yemek sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında havuç yıkamak ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir