AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan sürüsü görmek

Kahve falında tavşan sürüsü görmek

Kahve falında tavşan sürüsü görmek dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, amaçlardan sapmaya, el üstünde tutulacağına inanılır.

Kahve falında tavşan sürüsü gördüyseniz:

  • Kırmızı çizgileri geçmemekte fayda var.

Kahve falında bir sürü tavşan görmek karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavşan sürüsü görmek işlerini boşvereceğine, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir sürü tavşan yavrusu görmek fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına inanılır.

Kahve falında erkek tavşan görmek rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine işaret eder.

Kahve falında tavşanı dövmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı tavşan görmek hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine delalet eder.

Kahve falında tavşanın öldüğünü görmek sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, insanlarla arasının iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında tavşanla konuşmak tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir