AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşanı vuramamak

Kahve falında tavşanı vuramamak

Kahve falında tavşanı vuramamak sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, onların önüne geçeceğine, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında tavşanı vuramamak gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızı veya kariyerinizi ilgilendiren bazı olanaklar veya planlar gerçekten süper bir fırsat anlamına geliyor olabilir.

Kahve falında canlı tavşan görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kazancının her gün daha fazla artacağına tabir olunur.

Kahve falında pişmiş tavşan eti yemek yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavşanın ısırmasını görmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağlayan tavşan görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine yorulur.

Kahve falında doğuran tavşan görmek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Kahve falında tavşana bakmak çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavşan eti yemek çok iyi mevkilere geleceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok büyük tavşan görmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir