AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşanı doğururken görmek

Kahve falında tavşanı doğururken görmek

Kahve falında tavşanı doğururken görmek hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, iş ve mekan değiştireceğine, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına inanılır.

Kahve falında tavşanı doğururken gördüyseniz:

  • Sonradan pişman olmamak için biraz daha yavaş hareket etmekte fayda var.

Kahve falında doğuran tavşan görmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında tavşanın doğurmasını görmek zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, zor durumda bırakacağına delalettir.

Kahve falında tavşanı doğururken görmek ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında tavşan doğurmak zor bir durumda kalacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine işarettir.

Kahve falında tavşan doğurduğunu görmek Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavşanın doğurduğunu görmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına işarettir.

Kahve falında tavşanın ısırmasını görmek keyifli hale geleceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına delalet eder.

Kahve falında tavşan olmak yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir