AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü tavşan yavrusu görmek

Kahve falında bir sürü tavşan yavrusu görmek

Kahve falında bir sürü tavşan yavrusu görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, güzel ve mutlu günler görüleceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, tüm keyfinin kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir sürü tavşan yavrusu gördüyseniz:

  • Harcamalarınıza çeki düzen vermeniz, yatırım planları veya bütçe yapmanız gerekiyor.

Kahve falında bir sürü tavşan yavrusu görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine rivayet eder.

Kahve falında bir sürü tavşan görmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavşan sürüsü görmek istediği gibi bir hayata kavuşacağına, üzerindeki yükten kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında yavru tavşan görmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, sevinçli bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında yavru tavşan öldürmek burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavşan yavrusu tutmak karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yavrulu tavşan görmek büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında tavşan ve yavrusunu görmek karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, özlem gidereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir