AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü küçük fare görmek

Kahve falında bir sürü küçük fare görmek

Kahve falında bir sürü küçük fare görmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelişeceğine, düze çıkacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir sürü küçük fare gördüyseniz:

  • Her şeyin bir zamanı var.

Kahve falında bir sürü küçük fare görmek işlerin büyük başarılar getireceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir sürü küçük örümcek görmek zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında küçük bir sürü yılan görmek iyi şeyler yaşayacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir sürü küçük balık görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına delalettir.

Kahve falında bir sürü küçük yılan görmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında küçük sinek sürüsü görmek iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında bir sürü fare görmek gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında sürü halinde fare görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir