AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü sandalye görmek

Kahve falında bir sürü sandalye görmek

Kahve falında bir sürü sandalye görmek artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir sürü sandalye gördüyseniz:

  • Size yapılacak olan teklifleri iyi değerlendirmeniz gerekiyor.

Kahve falında bir sürü sandalye görmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sandalye taşımak büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski tahta sandalye görmek bol rızık elde edeceğine, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koltuk sandalye görmek elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sandalye kırmak barış için adım atacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine delalet eder.

Kahve falında tekerlekli sandalyede hasta görmek kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, helal rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık sandalyeye oturmak hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sandalye silmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir