AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekerlekli sandalyede hasta görmek

Kahve falında tekerlekli sandalyede hasta görmek

Kahve falında tekerlekli sandalyede hasta görmek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine, çalışmalarının beğenileceğine, geçim sıkıntısı yaşanacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, işinde büyük zaferler elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tekerlekli sandalyede hasta gördüyseniz:

  • Daima dikkatli olmalısınız.

Kahve falında tekerlekli sandalyede hasta görmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, maddi kayıpların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annemi tekerlekli sandalyede görmek sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında tekerlekli sandalyeyle gezmek kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tekerlekli sandalyeye bindiğini görmek eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında sağlam birini tekerlekli sandalyede görmek takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına rivayet eder.

Kahve falında tekerlekli sandalyeden düşmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, umutlarının boşa çıkmayacağına işarettir.

Kahve falında tekerlekli sandalyeye binmek stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına delalet eder.

Kahve falında sandalye tekerlekli sandalyede oturmak işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir