AnaSayfa / Genel / Kahve falında sandalye taşımak

Kahve falında sandalye taşımak

Kahve falında sandalye taşımak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sandalye taşımak gördüyseniz:

  • Uyumsuzluk arz edebilecek ortamlar oluşturmaktan kaçınmakta fayda var.

Kahve falında sırtında sandalye taşımak sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında sandalye taşımak tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz sandalye taşımak yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına tabir olunur.

Kahve falında çok sandalye görmek işlerinin duracağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına işaret eder.

Kahve falında sandalye aldığını görmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sandalye yaptırmak işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, daha fazla dünya malı sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında beyaz sandalye masa görmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına alamet eder.

Kahve falında tekerlekli sandalyede görmek hastaysa şifa bulacağına, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir