AnaSayfa / Genel / Kahve falında sandalye kırmak

Kahve falında sandalye kırmak

Kahve falında sandalye kırmak plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına inanılır.

Kahve falında sandalye kırmak gördüyseniz:

  • Kendinizi göstermeniz, dış görünüşünüze önem vermeniz durumunda stilinizi veya duruşunuzu beğenen kişiler ön plana çıkabilir.

Kahve falında sandalye kırmak kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akülü sandalye görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine işaret eder.

Kahve falında engelli sandalyesi görmek mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında sandalyeden düştüğünü görmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tahta sandalye görmek işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına delalettir.

Kahve falında tekerlekli sandalyede olmak sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski tahta sandalye görmek nitelik ve farklılık geleceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine rivayet eder.

Kahve falında sandalyeyle uçmak büyük bir borcun altına gireceğine, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir