AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü sakız görmek

Kahve falında bir sürü sakız görmek

Kahve falında bir sürü sakız görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, borca batacağına, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, yeni başlangıçlar yapacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye işaret etmektedir.

Kahve falında bir sürü sakız gördüyseniz:

  • Olumlu seçenekleri değerlendirmelisiniz.

Kahve falında bir sürü sakız görmek gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında sakız verdiğini görmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine delalettir.

Kahve falında birinin sakız çiğnediğini görmek daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin ağzından sakız almak gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sakız yutmak öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında birinin sakız verdiğini görmek iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında sakız görmek sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine delalettir.

Kahve falında oruçken sakız çiğnemek kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir