AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü nazar boncuğu görmek

Kahve falında bir sürü nazar boncuğu görmek

Kahve falında bir sürü nazar boncuğu görmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, eşlerin muhabbetinin artacağına, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine yorulur.

Kahve falında bir sürü nazar boncuğu gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda inisiyatifi elinize almanız gerekiyor.

Kahve falında bir sürü nazar boncuğu görmek kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında nazar boncuklu anahtarlık görmek barış ve sevgi içinde olacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında büyük nazar boncuğu görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına işarettir.

Kahve falında nazar boncuklu bilezik görmek büyük atılımlarda bulunacağına, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden nazar boncuğu almak güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına delalettir.

Kahve falında birine nazar boncuğu vermek işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında nazar boncuğu vermek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında nazar boncuğu küpe görmek sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir