AnaSayfa / Genel / Kahve falında nazar boncuğu vermek

Kahve falında nazar boncuğu vermek

Kahve falında nazar boncuğu vermek mal mülk edineceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, akıl vereceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nazar boncuğu vermek gördüyseniz:

  • Kaldırabileceğinizden fazla iş yapmaya kalkabilir, tutamayacağınız sözler verebilirsiniz.

Kahve falında cam nazar boncuğu görmek hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine tabir olunur.

Kahve falında nazar boncuklu kolye görmek başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın nazar boncuklu küpe görmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, haksızlık yapmayacağına inanılır.

Kahve falında birine nazar boncuğu vermek ayıplı yolara sapacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi nazar boncuğu görmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde nazar boncuğu bulmak hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına yorulur.

Kahve falında nazar boncuğu görmek çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz nazar boncuğu görmek işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, sıkıntılarından arınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir