AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü duvar saati görmek

Kahve falında bir sürü duvar saati görmek

Kahve falında bir sürü duvar saati görmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, gönül gözünün açılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir sürü duvar saati gördüyseniz:

  • çekingen tarafınızı geri plana yollamalısınız.

Kahve falında bir sürü duvar saati görmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine alamet eder.

Kahve falında bir sürü saat görmek eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, fal sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir sürü kol saati görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, huzurun kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi duvar saati görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, başarıların artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvar saati vermek hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında duvar saati ayarlamak yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında duvar saati hediye etmek iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine delalettir.

Kahve falında duvar saati hediye almak uzun yıllar boyunca çekeceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir