AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü saat görmek

Kahve falında bir sürü saat görmek

Kahve falında bir sürü saat görmek şansının her daim kendisinden yana gideceğine, rızkın ve kazancın artacağına, problemlere çözüm bulunacağına, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında bir sürü saat gördüyseniz:

  • Bazı olaylara veya kişilere yaklaşımınızı değiştirebilirsiniz.

Kahve falında bir sürü kol saati görmek çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına delalettir.

Kahve falında bir sürü saat görmek sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere alamet etmektedir.

Kahve falında bir sürü duvar saati görmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında saat ve para görmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pahalı saat görmek yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına işarettir.

Kahve falında saati geri almak borçlanacağına, işini kaybedeceğine, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine alamet eder.

Kahve falında kola saat takmak işinde çok büyük bereket göreceğine, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kol saati kaybetmek yapacağı o işi onaylamayacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir