AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta karga görmek

Kahve falında hasta karga görmek

Kahve falında hasta karga görmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, fal sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine delalettir.

Kahve falında hasta karga gördüyseniz:

  • Parasal açıdan yanıltılmamak için dikkatli olmanız gerekiyor.

Kahve falında hasta karga görmek elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, her türlü konforsa sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında karga sesi görmek mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sürü halinde karga görmek isteklerin tek tek yerine geleceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karga avlamak kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında karga ve yavrusunu görmek inancının eksileceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında karganın uçtuğunu görmek bekarlar için mutlu bir karşılaşma, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında karga öldürmek iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karga leşi görmek evliliğinde mutlu olacağına, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir