AnaSayfa / Genel / Kahve falında fil avlamak

Kahve falında fil avlamak

Kahve falında fil avlamak işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, büyük paralar kazanılacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, ortaklı işlere girileceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında fil avlamak gördüyseniz:

  • Çevrenizde değişiklikler meydana gelebilir.

Kahve falında fil avlamak enerjisini toplayacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine delalettir.

Kahve falında büyük balık avlamak hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında ölü balık avlamak yaşadığı darlığın son bulacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hindi avlamak karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayı avlamak sıkıntılarının son bulacağına, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına rivayet eder.

Kahve falında inek avlamak çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına tabir olunur.

Kahve falında serçe kuşu avlamak sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, para sıkıntısı çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akarsuda balık avlamak deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, ağzının tadının bozulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir