AnaSayfa / Genel / Kahve falında filin saldırdığını görmek

Kahve falında filin saldırdığını görmek

Kahve falında filin saldırdığını görmek kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine yorulur.

Kahve falında filin saldırdığını gördüyseniz:

  • Eskiden birlikte çalıştığınız bir kişiyle karşılaşmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında filin saldırdığını görmek kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına delalettir.

Kahve falında sineklerin saldırdığını görmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karga saldırdığını görmek işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet eder.

Kahve falında saldırmak görmek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında bir köpeğin saldırdığını görmek istediği gibi alışverişe gideceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine işaret eder.

Kahve falında hayvanların saldırdığını görmek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılanın başkasına saldırdığını görmek saygı değer bir konuma çıkacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında tavuğun saldırdığını görmek kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir