AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü dolap görmek

Kahve falında bir sürü dolap görmek

Kahve falında bir sürü dolap görmek küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir sürü dolap gördüyseniz:

  • Sevindirici bir haberiniz var.

Kahve falında bir sürü dolap görmek sağlığının kötüye gideceğine, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elbise dolabının yıkıldığını görmek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına delalettir.

Kahve falında dolap aldığını görmek fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dolabın devrildiğini görmek zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli dolap görmek bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, rahatlığa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir dolap elbise görmek yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında eski elbise dolabı görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan fal sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dolapta fare görmek tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir