AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir dolap elbise görmek

Kahve falında bir dolap elbise görmek

Kahve falında bir dolap elbise görmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve fal sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine işarettir.

Kahve falında bir dolap elbise gördüyseniz:

  • Evde vakit geçirmeniz sorun çıkatmaya çalışan kişilerden uzak kalmanızı sağlayabilir.

Kahve falında elbise dolabı düzeltmek maddi gücünün her geçen gün artacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında elbise dolabının boş olduğunu görmek yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında dolap dolusu elbise görmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında boş elbise dolabı görmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına işarettir.

Kahve falında elbise dolu dolap görmek hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski elbise dolabı görmek kırılacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elbise dolabının yıkıldığını görmek mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine delalet eder.

Kahve falında elbise dolabı görmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir