AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolap aldığını görmek

Kahve falında dolap aldığını görmek

Kahve falında dolap aldığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine yorulur.

Kahve falında dolap aldığını gördüyseniz:

  • Sadece akıllı çözümler üretmeniz veya akıllı yaklaşımlar geliştirmeniz gerekiyor.

Kahve falında dolap aldığını görmek kötü yola sapmayacağına, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı dolap görmek üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında içi dolu elbise dolabı görmek herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dolapta kıyafet görmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dolap yıkılması görmek yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında dolapta et görmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına inanılır.

Kahve falında beyaz dolap görmek hakkaniyetine göre değer kazanacağına, nifak sokanların cezalandırılacağına işaret eder.

Kahve falında dolaba su koymak kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir