AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli dolap görmek

Kahve falında kirli dolap görmek

Kahve falında kirli dolap görmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, çok büyük zararlar edeceğine, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli dolap gördüyseniz:

  • Başladığınız işlerde ilerleme kaydediyorsunuz.

Kahve falında kirli dolap görmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mutfak dolabı temizlemek ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir sürü dolap görmek el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dolapta et görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına yorulur.

Kahve falında yeşil mutfak dolabı görmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına yorulur.

Kahve falında dolap kırmak yaralarına da merhem olacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dolap dolusu et görmek gördüğü saygının ve sevginin artacağına, çok zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında mavi mutfak dolabı görmek yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir