AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbise dolabının yıkıldığını görmek

Kahve falında elbise dolabının yıkıldığını görmek

Kahve falında elbise dolabının yıkıldığını görmek gönlünce bir yaşamı olacağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına işaret eder.

Kahve falında elbise dolabının yıkıldığını gördüyseniz:

  • Yeni bir yöne ilerlemek veya ilişkileri yürütmek kolaylaşmaya başlayabilir.

Kahve falında elbise dolabının yıkıldığını görmek kendi işinin sahibi olunacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında mutfak dolabının yıkıldığını görmek umutlarını yitireceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dolap yıkılması görmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine delalettir.

Kahve falında dolap yıkıldığını görmek korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, yardımın alınacağına işarettir.

Kahve falında dolaba elbise asmak aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine işarettir.

Kahve falında beyaz elbise dolabı görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dolap dolusu elbise görmek büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, her türlü başarıyı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir dolap elbise görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir