AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolabın devrildiğini görmek

Kahve falında dolabın devrildiğini görmek

Kahve falında dolabın devrildiğini görmek daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, onurlu bir hayat süreceğine, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine alamet eder.

Kahve falında dolabın devrildiğini gördüyseniz:

  • Dikkatini çekmek istediğiniz kişiler varsa, daha çok çalışmanız gerekiyor.

Kahve falında dolabın devrildiğini görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına işarettir.

Kahve falında arabasının devrildiğini görmek ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında minibüsün devrildiğini görmek yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, isteklerine kulak vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabanın devrildiğini görmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına alamet eder.

Kahve falında arabayla devrilmek stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında binanın devrildiğini görmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, mutluluk bulacağına tabir olunur.

Kahve falında devrilmiş çam ağacı görmek güzel ve doğru işler yapacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına delalettir.

Kahve falında tır devrildiğini görmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir