AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolapta fare görmek

Kahve falında dolapta fare görmek

Kahve falında dolapta fare görmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında dolapta fare gördüyseniz:

  • Evinizde çalışma veya rahat etme koşullarınızı iyileştiren değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında dolapta fare görmek kazancının artacağına,, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırık dolap görmek geçim sorunuyla karşılaşacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine alamet eder.

Kahve falında yatak dolabı görmek bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, canın sıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dolabın düştüğünü görmek işsizin iş bulacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında dolap aldığını görmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında dolap süsü görmek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yeni mutfak dolabı görmek özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında elbise dolabı düzeltmek gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir