AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü cam bardak görmek

Kahve falında bir sürü cam bardak görmek

Kahve falında bir sürü cam bardak görmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, daha iyi imkânlara sahip olacağına delalettir.

Kahve falında bir sürü cam bardak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri önceden tahmin edebilir, karşınızdaki kimselerin duygularını hissedebilirsiniz.

Kahve falında bir sürü cam bardak görmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına işaret eder.

Kahve falında bir sürü bardak görmek bolluk ve berekete kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına tabir olunur.

Kahve falında cam bardak kırmak iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cam bardak bulmak aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına delalet eder.

Kahve falında cam bardakların kırıldığını görmek maddi açıdan zarar edileceğine, anne babaya müjde verileceğine alamet eder.

Kahve falında cam bardak yediğini görmek bereketi ve zenginliği bulacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına tabir olunur.

Kahve falında cam bardağı görmek hastalıklarını yeneceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına işaret eder.

Kahve falında boş cam bardak görmek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir