AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam bardağı görmek

Kahve falında cam bardağı görmek

Kahve falında cam bardağı görmek yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, büyük miktarda para kazanacağına, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, ileriye gideceğine, geçiminin kolaylaşacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında cam bardağı gördüyseniz:

  • Eğitim, kurslar, seminerler veya medyayla ilgili yeni başlangıçlar da söz konusu olabilir.

Kahve falında çatlamış cam bardak görmek sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine işaret eder.

Kahve falında cam bardağı görmek zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine yorulur.

Kahve falında renkli cam bardaklar görmek kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında mavi cam bardak görmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir sürü cam bardak görmek harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, başarıya giden yollarının açılacağına alamet eder.

Kahve falında cam bardak toplamak kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine inanılır.

Kahve falında çatlak cam bardak görmek fal sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boş cam bardak görmek büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir